07 December 2016

MAYBELLINE



Who doesn’t know Maybelline? With their popular slogan, “Maybe she’s born with it, Maybe it’s Maybelline” is well known by every woman across the globe. Famous celebrities have also been known to prefer Maybelline over bigger named brands. Today let’s have a look at their best products and also now, you can shop Maybeline online so go and browse after reading this list!

 


1. Maybelline Volum' Express Magnum Waterproof Mascara


An instant favourite mascara, the Volum’ Express Magnum is even used by Jenna Dewan Tatum - that’s Channing Tatum’s hot wife if you don’t already know! Non clumping with a collagen infused formula, this mascara coats every strand of eyelash while instantly giving the appearance of thicker and longer eyelashes!


2. Maybelline Babylips


For a smoother application of your lipstick, you must have smooth babylips! The Maybelline Babylips lipbalm is all you need for instant moisturised and crack free lips. It’s simply affordable and even comes with SPF30 with certain ranges. What else? Well, they come in super cute colours, flavours and designs so pick which one you like the most.


3. Maybelline Dream Velvet Foundation


Recently launched this year in 2016. This awesome foundation applies creamy but dries matte without the flakiness due to its content of moisture. With that, your face will be velvety smooth throughout the day. Easy to apply and sets amazingly, this is an affordable foundation when you need a matte finish without leaving your face dry


COLLAGEN POWDER NURRAYSA

ASSALAMUALAIKUM....


satu lagi produk Nurraysa yang menjadi pilihan ramai.. sesiapa yang dah cuba pasti sudah mengetahui  kelebihan collagen powder ini..

yang belum cuba tapi nak cuba..dialu-alukan mengambil collagen powder dah banyak testimoni dari customer nurraysa sendiri.. kalau tak tahu cara nak makan.. wani akan bagi tahu macam mana cara yang betul untuk mendapatkan kesan yang terbaik. cara nya mudah sahaja,, lagipun tak payah kacau dengan air.

CARA MAKAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER

❤  diambil semasa perut kosong pagi dan malam
❤ koyakkan sachet dan kemam bawah lidah
❤ pastikan minum banyak air sekurang - kurangnya 3 liter sehari
❤ elakkan ambil minuman berkafein selepas makan collagen powder
❤ selangkan selama 4 jam lebih untuk ambil ubatan lain atau air berkafein
❤ air yang mengandungi kafein akan meneutralkan collagen powder. jadi elakkan semasa pengambilan
❤ untuk kesan yang lebih cepat, ambil 2 sachet sehari pagi dan malam


apa yang anda patut tahu mengenai kolagen.. dan bahan-bahan yang digunakan dalam collagen powder nurraysa..




sekarang masih lagi tengah promosi... rugi kalau tak cuba.. 
=================================
Kemam-kemam, wow cantiknya
=================================

« puas hati sangat dengan collagen powder nurraysa ni, kulit halus, gebu, 
Anjal. Kita nak guna semua produk nurraysa memang best. Rasa sedap, nak makan pun cepat, just koyak, letak bawah lidah dan kemam. Selamat digunakan! - kata pengguna »
.
=================================
Kandungan : Nurraysa collagen powder

~ collagen ikan
~ vitamin c
~ gluthathione
~ kurma
~ delima
~ snow lotus
~ serbuk mutiara

* bagus juga utk MILK BOOSTER,untuk orang yang tengah berdiet memang direkomenkan cuba produk ini.kecantikan harus bermula dari dalam, cantik luaran sihatlah dalaman. rasa masam - masam manis delima dan kurma  serta kaya dengan vitamin C

sesiapa yang nak order boleh whatsapp 0129823590

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

Ceritaku (219) Cake Recipes (50) Giveaway (26) Chiffon Cake (24) Contest (23) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) NOXXA PRESSURE COOKER (21) advertorial (21) Sudut Agama (19) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (13) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (10) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Cooking & Baking Tips (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Seafood (5) Masakan Sup (5) My Blog (5) TIPS KESIHATAN (5) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Agar-agar Resepi (3) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Greetings (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Muffins (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Mee (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Salad Resepi (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Informasi (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign