21 July 2017

KURUNG NAJWA LYCRA ( NEW ARRIVAL 2017 )

kurung najwa 2017
KLIK BANNER UNTUK ORDER 

ASSALAMUALAIKUM...

salam semua.. salam jumaat.. lama rasanya wani tak bercerita pasal kurung najwa keluaran sweet muslimah ni.. memang dah lama sangat pun hiii..

tahu - tahu dah ada keluaran design baru.. nampak macam sama dengan yang sebelum ni kan.. tapi ada tu perbezaannya.. cuba tengok kat bahagian bawah baju tu, nampak tak. ada macam butang.. kat situ lah bezanya.. tapi masih lagi nampak sweet orang yang memakainya..

yang ni yang latest siap tulis new arrival 2017 ya.. baju ni dah sesuai nak buat raya ke nak pergi untuk kerja ke, nak pergi untuk event ke, sebab sweet haa asyik sweet jerr..sesuai dah nama untuk muslimah..

berkenan boleh la beli.. yang bergelar suami tu boleh lah buat hadiah untuk puan isteri ... apa salahnya.. ukuran dah diberi lagipun harga yang dijual adalah berbaloi dan penghantaran pos laju pun percuma...boleh lah klik banner di atas untuk pembelian..

bab saiz jangan risau 3XL pun ada lagi saiz..boleh lah rujuk gambar ukuran kat bawah ,,

kurung najwa




















20 July 2017

MANA PEMINAT BASKIN ROBBIN, NANDO'S, SECRET RECIPE, THE MANHATTAN FISH MARKET, KENNY ROGERS ROASTERS

ASSALAMUALAIKUM....

semalam wani asyik chit chat kat messenger dengan adik angkat kesayangan wani  sorang ni.. tiba-tiba dia tunjuk semua makanan yang tengah offer sekarang ni.. tahu lah dia ni sorang.. wani tak ambi tahu menahu pun.. :D

i'm drooling dah tengok makanan ni semua hii.. jom lah tengok apa yang special deal.. tapi wani berkenan tengok kek secret recipe tu.. tapi untuk hari ini sahaja sob.. sob ..

korang yang mana outlet dah berdekatan sangat tu sempat la nak pergi..

secret recipe







MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign