04 December 2017

Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)

ASSALAMUALAIKUM...

giveaway

sila klik SINI untuk join 

alhamdulillah sempat jugak nak join giveaway dari Mrs Pip, Mrs Pip telah berkolaborasi dengan web simplyohsem.com. sempena X'mas Shop and Win' Campaign,  tengok ke hadiah tu teruja sangat tau.. hii.. giveaway ni akan berakhir pada 6 Disember ini. lagi 2 hari nak tamat. dan lagi satu surprise bukan saja dapat hadiah dari simplyohsem.com malah ada lagi hadiah istimewa dari Mrs. Pip sendiri. lagi lah terkejut kan.. dah lah hadiah misteri. apalah Mrs Pip nak bagi tu ya :D..lain macam giveaway kali ini. 

wani pun baru pergi terjah web simplyohsem.com ni.. memang betul la apa yang Mrs Pip bagi tahu, semua barang kategori apapun ada..  dah la ada barang yang wani tak pernah nak terlintas dalam fikiran pun ada hiii.. macam contoh kat bawah ni

CAT LED VANITY MIRROR WITH LIGHTS / MAKEUP MIRROR WITH LIGHTS / ILLUMINATED MIRRORS / MAGNIFYING MIRROR

siap ada lampu dan istimewanya cermin make up ni boleh cas dengan menggunakan usb cable yang telah disediakan.. bateri pun last up to 4 hours.. macam-macam produk sekarang tapi lagi senang, . harga pun reasonable la jugak

terlebih pulak bercakap pasal barang sebab tengah tengok-tengok gambar ternampak makeup mirror ni hiii.. banyak lagi yang nampak quirky. korang boleh la pergi jenguk kat SINI . 

dah follow semua syarat-syarat cuma nak cakap pengalaman raikan krismas tu tak ada lah ya. yang wani boleh cakap kenapa nak menang giveaway dari Mrs Pip ini adalah kerana, mestilah nak menang kan, dapat lagi hadiah special dari simplyohsem.com.. sememangnya barangan dari simplyohsem merangkumi ke semua kategori yang ada, bukan yang biasa-biasa yang luar biasa pun ada,  ditambah pula Mrs Pip sendiri nak bagi hadiah misteri lagi lah berkobar nak tahu. 

terima kasih Mrs Pip.. dan untuk korang yang nak join masih belum terlambat lagi. lebih daripada 50 penyertaan Mrs Pip akan tambah lagi seorang pemenang. 
Komen
9 Komen

9 comments:

Mrs Pip said...

thanks join Wani.
jgn lupa tinggalkan link entry di ruang komen mrs pip ya.
and gudluck.

Raydah said...

all da best.
ray singgah dr segmen yg sama.

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/ohsem-giveaway-by-mrs-pip-221117-61217.html

Cik Ash said...

good luck

Cik Ash said...

good luck

Warisan Petani said...

Mudah2an terpilih sebagai salah seorang pemenangnya.

cik renex said...

All the best

Mama Hakim said...

Hadiah apa kah itu

Nampak cute dan cantik lah wani

Azhafizah Md Nor said...

menarik hadiah dia..terlambat lak nak join. Good luck anyway :)

IQ = Izyan Balqis said...

tahniah! pemenang giveaway ini!

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign