20 November 2017

PRODUK TERKINI NURRAYSA

ASSALAMUALAIKUM..

Salam semua salam sabtu .. salam 21 syawal.. tak lama dah nak habis bulan syawal ni 

Hari ni entri up lagi pasal nurraysa.. 😍.. .. harap korang tak jemu lah.. haaa.. bila sebut soal bisnes ni. macam - macam platfrom kita nak cerita.. salah satunya medium blog.. ada satu aura kenapa wani nak berbisnes nurraysa ni..wani dulu memang jenis reject kalau tengok orang berbisnes..  mungkin sebab selalu cakap kat sendiri aku mungkin tak macam dia kot..dan tak boleh buat bisnes.  bila kita berfikiran begitu memang dah mindset kita pun akan jadi macam tu lah jugak.. 

 bukan senang nak berbisnes sedangkan background family wani bukan orang bisnes.. jadi pengalaman tengok keluarga sendiri berbisnes tu tak ada.. ,memang satu cabaran  lah jugak buat wani..semoga Allah permudahkan.. kalau orang memperlekehkan sebab kita jual barang.. it's ok keep calm. Biasa dah terutamanya kalau bunyi - bunyi suara sumbang belakang kita tak kisahlah siapa pun .. saudara - mara ke, kawan ke masyarakat sekeliling ke.. kita terima dengan hati yang terbuka dulu.. 

Semalam kat group wassap tengah  bincang pasal ekonomi Malaysia dan ekonomi dunia yang tak menentu dah sekarang ni.. jadi apa yang perlu kita buat. Kita kena ada investment, cash dan juga. Savings. 3 Semua tu sangat penting.. 

Nak harapkan income dari blogging pun tak seberapa jugak.. huuu.. 

Dah terlebih cakap dah wani ni, haaaa. disebabkan tengok gambar produk ni sangat cantik merah delima macam tu , wani suka sangat warna ni.. jadi wani nak upload kat sini. Produk terkini Nurraysa sudah ada 22 jenis produk dah.. insyaAllah Nurraysa akan melebarkan sayapnya di peringkat global yang lebih luas lagi. eh mestilah suka kan ..hii.. product of Malaysia :) 

Oklah jemput cuci mata dengan produk terkini Nurraysa. Nanti akan update dari semasa ke semasa.. apa - apa pertambahan produk Nurraysa























Komen
7 Komen

7 comments:

nadhie wueen said...

brow shapping, mascara n eye liner tu berapa rege tiap satu?

Izzati Haniff said...

Wow :)

Wani Sukarno said...

@nadhie wueen

tak terlintas nak letak sini nanti next entri lah nad.. hii

mascara = rm 29.90
brow shaping = rm 25
eyeliner - rm 29

Mazni Azmi said...

Bagus untuk muslimah yang jaga solat. Senang nak tanggalkan make up

Noor Azlan said...

Banyaknya keluaran terbaru....

Shahida Dzulkafli said...

Bagus ada produk mesra wuduk nie.. Senang nak cuci..

Siqah Hussin said...

Wow banyaknya produk baru. Berkembang pesat sekarang. Siqah selalu nampak iklan kat highway. Hihi

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign