24 April 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

ASSALAMUALAIKUM...




bila dijemput ni segan la pulak tak nak join kan.. tak apalah akak join lah ya Syed...:D. tak nak lah nanti orang kata sombong lak.. lagipun nak support blogger baru ni .. perasan dah makin ramai dah blogger - blogger baru ni.. semoga terus berblogging ya..slow - slow tak apa .. naik turun tu macam biasa dah adat berblogging hiii

Cikgu Syed tengah cari bloglist tapi bila tengok senarai list blogger yang join tu ..WOW ramainya... ada harapan ke tak la blog ni nak jadi senarai hahah..yang ramainyaaa dipelopori oleh blogger wanita.. apa lah keistimewaan Syed ni di mata mereka yaa :D..makin lama makin femes betul.. apa yang pasti bila pembaca suka membaca setiap entri kita, itu bermakna .. Syed  dah ada your own style in blogging.. be yourself...!..itu kuncinya.. 

lagipun Syed ni suka blogwalking memang rajin.. ada lah yang nak singgahnya :D.. oklah tu buat semua orang ingat dekat Syed.. setiap kali, kalau wani pergi terjah nak blogwalking blog orang lain.. ada laaaaa muka Syed sorang ni .pergi blog ni muka dia,, blog sana pun muka dia... hahah.memang rajin sungguh... 

oklah suka baca blog Syed ni .. penyampaian blog amat santai,, buatkan orang baca pun relax jerr,, bila kita baca tu.. kita melayan sekali perasaan dan emosi kita ... macam kita dok bercakap jer dengan dia.. padahal baca kat blog jerr pun kan. :D.. begitulah uniknya BLOG SEORANG SYED...sebab tu ramai sangat yang mudah mesra dengan Syed ni.. 

oklah Syed akak dah puji melangit dah ni .. :D..jadi sesiapa nak bermesra dengan Blogger Syed ni bolehlah join segmen.. menang tak menang tu belakang kira. yang penting eratkan silaturahim sesama blogger..lebih -lebih lagi yang newbie di luar sana







Komen
12 Komen

12 comments:

Lea Azleeya said...

selamat bersegmen wanie.. gut luck.. jgn terpedaya dgn si syed tu.. hahahaa... (jgn mara ekk syed)

Ana Suhana said...

selamat bersegmen wani

Qbal Ramlan said...

Salam kak. Qbal singgah follow sini dari segemn yang sama. Good luck.

Seorang Syed said...

hahahahaha kak. segan pula bila pergi mana-mana blog semua nampak muka syed.
Ya Allah kak, terima kasih di atas puji-pujian yang diberikan. Terharu pula saya baca bila ada blogger yang dah lama berkecimpung dalam dunia blog ni sudi untuk support blog seorang syed. Thanks for joining ya! :)

Warisan Petani said...

Selamat bersegmen mek.
Buat masa ni memang blogger Syed rajin menjelajah maya menyebabkan dia cepat femes.
Bila dah jadi cikgu nanti pandai2lah membahagi2 masa.
Komitmen pada tugas 100%, blog hanya picisan.

Nik Khazami Nik aziz said...

ramai jugak yg masuk segmen ni rupanya

nadhie wueen said...

Wahh good lucj ya kak wani! :)

HeNRieTTa JoSe said...

Selamat bersegment...

Busyra Bt Takiyudin said...

gud luck kak waniii.. :)

Shahida Dzulkafli said...

All the best wani..

Nour Adieb said...

Selamat bersegmen 😄

Mardhiyyah Rosli said...

assalamualaikum,

blogwalking dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

done follow #554

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign