30 January 2017

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM...

collagen soap nurraysa beauty

kali pertama wani ada anjurkan untuk segmen bloglist dulu .. kali ini.. wani nak nak adakan giveaway pulak.. walaupun julung kali nak buat giveaway.. tapi tak apalah untuk 1st giveaway ini.. wani nak bagi sample collagen soap dari NURRAYSA BEAUTY untuk pemenang bertuah.. sahaja...

tak nak ke collagen soap free? collagen soap dari Nurraysa Beauty ni bukan murah .sekotak berat 55gm pun harga RM 70 sekotak.. ini kan wani nak bagi free  sample dalam beberapa ???? .. tak bagi tahu la bilangan tu.. hii.. nanti tak surprise,,harap-harap dapat sambutan yang menggalakkan.. la ya dari kalangan blogger... produk Nurraysa beauty tengah meletop sekarang... mari lah join ramai-ramai..meriahkan GA yang wani ya.. collagen soap ni bukan sahaja untuk wanita, malah lelaki pun boleh pakai..

kalau orang kata mahal pun sabun ini..ada sebabnya ....nanti baca kat bawah

GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Follow blog ini

2. Follow google +

3. like fanpage BLOG WANI SUKARNO


4. copy paste info di bawah ke dalam entri anda

KOLAGEN MARIN ASLI- mengandungi mineral, asid amino, beta karotein, serta protein yang membantu mengekalkan kolagen dalam kulit

MINYAK ZAITUN - berkesan membersih dengan mendalam tanpa menyumbat pori - pori dan telah digunakan secara meluas dalam industri kecantikan di barat kerana kandungan vitamin E yang tinggi yang boleh merawat kulit muka serta anti penuaan yang sangat dipercayai

SUSU KAMBING- mengandungi selenium dan vitamin A iaitu makanan penting untuk kulit yang cantik menawan. Kaya dengan asid laktik yang berupaya membuang sel kulit mati yang degil di kulit, melembabkan serta mencerah kembali kulit yang kusam. Barat menggelarkan ia sbg 'healing miracle'

*Herba terpilih
*Habbatussauda'

Inginkan kulit anda mendapat manfaat dari bahan-bahan hebat di atas? 

Sabun ini juga sesuai untuk:
✔ Bayi seawal baru lahir
✔ Kaum lelaki & wanita yg mempunyai masalah kulit
✔ Eczema, gatal serta kurap
✔ Boleh guna satu badan

5.copy gambar di atas dan buat satu entri dengan tajuk GIVEAWAY SAMPLE COLLAGEN SOAP NURRAYSA BEAUTY..

6.hantarkan link tersebut ke dalam ruangan komen ini sahaja

TARIKH TUTUP PENYERTAAN BILA -BILA MASA.. AKAN DIUMUMKAN.
CEPAT-CEPAT JANGAN TERLAMBAT

UPDATE

1. http://presntisgift.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

2. http://nadhiewueen.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

3. http://nam-comel.blogspot.com/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa,html

4. http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

5. http://purplestarz89.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

6. http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

7. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

8. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

9. http://hootiecyum.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

10. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

11. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

12. http://www.huhahuhajerr.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

13. http://radenotion.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

14. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html


Komen
35 Komen

35 comments:

Siqah Hussin said...

Best of luck :)

nadhie wueen said...

Wahh.. menarik :D ni yang rasa nak join ni. hihi

CikLa Shahril said...

Selamat bersegmen... nnti Cikla Join..

Warisan Petani said...

Mesti ramai yang nak join ni.
Tahniah.

Intan Saffyna said...

inshaAllah nanti ada masa saya join.. hehe :)

Julie Nida said...

saya join ye ;)

http://presntisgift.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

nadhie wueen said...

Saye dah join GA Wani ^^ http://nadhiewueen.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Lea Azleeya said...

elok sabun ni.. pernah guna dulu..

nam@along said...

Assalammualaikum..

Join
http://nam-comel.blogspot.com/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa,html

azman Arsad said...

saya join
http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Wani Sukarno said...

@Lea Azleeya Kan lea hanya orang yang tahu kesan dia baru tahu memang tak ternilai sabun ni

Wani Sukarno said...

@azman Arsad Terima kasih sudi join :)))

Wanie Masduki said...

Assalamualaikum..saya join yea :)

http://purplestarz89.blogspot.my/2017/01/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Shikin Razali said...

Assalamualaikum kak Wani.. Saya join yea..

http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Mas said...

salam kak..saya join!

http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Amani◕‿◕ said...

SAYA JOIN

http://hootiecyum.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Shafyqah Azry said...

pernah guna sabun ni, sebab tu nak join :p

http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Hazrina Halim said...

saya join

http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Noor Akma said...

Join..... ^^

http://www.huhahuhajerr.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Shahida Halim said...

join sini

http://chanchueshahida.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Lady Tash Roy said...

Salam

Joining..

http://radenotion.blogspot.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Zafirah Nazri said...

saya join yer :)

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Cik Haziqahh said...

follow n join

http://itsmelyya.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Wani Sukarno said...

@Lady Tash Roy tq sudi join

Wani Sukarno said...

@Zafirah Nazri terima kasih sudi join

Wani Sukarno said...

@Shahida Halim
terima kasih sudi join

Wani Sukarno said...

@Noor Akma terima kasih sudi join

Wani Sukarno said...

@Hazrina Halim terima kasih sudi join

julia jamaludin said...

sis join ye :)

http://www.kasihjuju.com/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Kin Naz said...

Kinah join ye

http://ape-kinah.blogspot.my/2017/02/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Athirah ♥ said...

Saya join

http://coretan-athirah.blogspot.my/p/collagen-soap-nurraysa-beauty.html

Norfaz said...

join :)

http://norfazpremix.blogspot.my/2017/03/giveaway-sample-collagen-soap-nurraysa.html

Wani Sukarno said...

@Norfaz Salam norfa.. giveaway dah tamat huu masa komen entri ini ..minta maaf ya.. nanti kita buat ga lain yaaa

MY BELOVED FOLLOWERS,, THANKS

Google+ Followers

Labels

Ceritaku (239) Cake Recipes (50) Giveaway (40) advertorial (35) NOXXA PRESSURE COOKER (26) Contest (25) Sudut Agama (25) Chiffon Cake (24) Masakan Ikan (22) Cooking & Baking & Kitchen Tips (21) Biskut Resepi (18) Masakan Ayam (16) Masakan Cina (15) Masakan Sayur (13) Baking Tips (11) Brownies Resepi (11) My Blog (11) Segmen (10) Beverages/Minuman/juice (8) Cheese Cake (8) Pudding/Jelly (8) Resepi kuih muih (8) Cooking & Baking Tips (7) Masakan Pasta (7) Bubur / Desserts (6) Masakan Acar/Kerabu (6) Masakan Daging (6) Masakan Seafood (6) Puff Pastry Resepi (6) Coklat Resepi (5) Cupcake Resepi (5) D.I.Y & Kraft (5) Greetings (5) Holy Journey (5) Homemade Recipes (5) Jalan-Jalan Cari Makan (5) Masakan Menu Kampung (5) Masakan Sup (5) TIPS KESIHATAN (5) Agar-agar Resepi (4) Cerita Merdeka (4) Hari Raya (4) Informasi (4) Muffins (4) Resepi Kuih Bingka (4) Tauhu/Tofu Resepi (4) The Ads (4) Aiskrim Resepi (3) Apam Resepi (3) Apple Resepi (3) Cucur (3) Jom Kenal (3) Kerepek/Snack (3) Mee (3) Salad Resepi (3) Tart Resepi (3) Masakan Laksa (2) Pau Resepi (2) Pie Recipes (2) Roti/Bread (2) Sambal Resepi (2) Souffle recipes (2) TIRAMISU RECIPES (2) granola/muesli bars (2) nuffnang (2) Blondies Resepi (1) Burger (1) Grilled Foods Recipes (1) Istilah masakan (1) Masakan India (1) Masakan Nasi (1) Masakan Telur (1) Media (1) Meringue Kisses Recipes (1) Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd (1) Minyak Herba Asmak (1) Pancake (1) Pavlova Recipes (1) Salad Dressing Resepi (1) Tahukah anda (1) Torte Cake Resepi (1) Tuiles Resepi (cookies) (1) food review (1) google adsense (1) minyak asmak (1) penawar asma (1) penawar asma pada bayi (1) sardine (1)

Blog Wani Sukarno Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign